نانوایی و روشهای بهبود پخت نان

يکي از تخصص هاي صنايع غذائي ، نانوائي و اصول صحيح پخت نان مي باشد که با توجه به اين که نان غذاي اصلي مردم است از اهميت ويژه اي برخوردار است که با آموزش صحيح پخت نان مي توان از ضایعات آن جلوگیری نمود . پاورپوینت حاضر در 31 اسلاید ضمن برشمردن ویژگیهای یک نان خوب و مزایای نانهای صنعتی ، به بررسی غنی سازی آرد و استانداردهای مصرف نان پرداخته و 18 راهکار برای بهبود کیفیت روند گندم تا نان و عوامل موثر بر کیفیت نان را معرفی می نماید . .

دریافت فایل


همه چیز برای تو بهبود ,روشهای بهبود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پی سی کلاس شناخت خداوند زنده عیسی مسیح اخبار تعطیلی مدارس | آیا فردا تعطیل است ؟ تولیدی مانتو و کاپشن زنانه ژرکا مطالب جالب و خواندنی از همه چیز و همه جا فروش مواد اولیه شیمیایی بدون واسطه